Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA

de la
1441  1217 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu o suprafata de 22000 mp si o plaja superba, hotelul Crystal Palace Luxury Resort este un adevarat paradis pentru familiile cu copii.Plaja
Plajă proprie, cu nisip fin. Prosoapele, șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Facilitati pentru copii
Piscină pentru copii cu aquapark, miniclub-ul cu teren de joacă este disponibil pentru copii între 4-12 ani, pentru cei între 13-16 ani există un junior club cu teren de joacă.Meniu special pentru copii în restaurantul Apache.

Piscina
O piscină exterioară, 2 piscine interioare, aquapark. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Sport si agrement
Activități fără plată: tenis, canoe, surf, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, fitness, aerobic, aquarobic, darts, mini golf, hidrobicicletă, cinema. Contra cost: nocturnă pentru tenis, închiriere de rachete și mingi de tenis, jet ski, banana, para-sailing, biliard, bowling, jocuri pe calculator și fotbal de masă, teren de fotbal profesionist.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal și 3 restaurante A’ la Carte cu specific otoman, mexican și italian ( turistul are dreptul la o rezervare pe sejur ), snack restaurant, 7 baruri și de o cafenea turcească. Baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, parcare, coafor, magazine, centru spa, masaj, cabinet medical, patiserie, curățatorie, spalătorie, internet cafe, room service, conexiune wireless în tot hotelul ( pana la 56 kpbs este gratuita, peste 56 kpbs este contracost), sală de conferințe.

Facilitati camere
Cu un total de 495 camere,hotelul oferă cazare în mai multe tipuri de camere, din care 225 camere sunt standard, 170 camere family, 44 camere superioare, 50 junior suite și 4 Pasha suites. Camerele sunt dotate cu: parchet, card, sistem de aer condiționat și încalzire centralizate, TV LCD, tv satelit cu programe de muzică, minibar, seif, telefon, internet wireless. Baia este dotată cu telefon, uscător de păr și duș. Deasemnea hotelul dispune de camere pentru nefumători și persoane cu dizabilități.

Localizare
Hotelul Crystal Palace Luxury Resort & Spa este localizat la 55 km de aeroportul internațional din Antalya și la 60 km de centrul orașului Antalya. Cu o suprafață de 22000 mp și o plajă superbă hotelul este un adevărat paradis pentru familiile cu copii.