Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARES HOTEL

de la
672 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.areshotels.com.tr

Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Kemer, la 60 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numarul total de camere 102 in doua cladiri de trei si patru etaje. Toate camerele sunt camere standard, max 2+1pax, cu baie proprie cu dus, uscstor de psr, aer conditionat split, telefon direct, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), poadea ceramica, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive - servicii tip bufet pentru mic dejun, pranz, cina, bauturile locale alcoolice (vin rosu sau alb, vodca, gin) si racoritoare intre orele 10.30 - 21.30. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, berea, cafeaua turceasca, room service, sucurile proaspete de fructe, bauturi la barul de pe plaja.

Facilitati: restaurant principal tip bufet. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car, internet Wi-Fi.

Plaja: Plaja hotelului se afla la o distanta de 350m, cu pietris, sezlonguri, umbrele de soare contra cost. Sezlongurile si umbrelele de soare de la piscina sunt gratuite.

Sport si divertisment: Piscina in aer liber pentru adulti si copii, tenis de masa. Sporturile nautice pe plaja sunt contra cost.