Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
612 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Acar Hotel este situat la 150 de metri de propria plajă privată de pe ţărmul Mării Mediterane. Centrul oraşului Alanya este la 2,5 km depărtare. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer la aeroport şi o parcare gratuită.

Facilitati hotel
Acesta oferă o piscină în aer liber şi un loc de joacă pentru copii. Fiecare cameră cu aer condiţionat are un balcon. Printre opţiunile de agrement disponibile se numără facilităţi pentru biliard şi tenis de masă. De asemenea, hotelul oferă servicii de masaj şi acces Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Facilitati camere
Camerele Hotelului Acar sunt decorate în culori calde şi au podele din gresie. Acestea includ un TV prin satelit, un minibar şi o baie privată cu un uscător de păr.

Facilitati restaurant
Oaspeţii de la Acar pot savura mâncăruri din bucătăria turcească autentică în restaurantul à la carte. De asemenea, în incintă există un bar plin de viaţă, care serveşte băuturi răcoritoare şi gustări dulci şi savuroase.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie