Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Royal Resort & Water Park


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Zakynthos, statiunea Vasilikos, la 10 km de Argassi, la 17 km de aeroport și la 15 km de orasul Zakynthos. Complex format din trei hoteluri, împreună cu hotelul Palazzo Di Zante & Zante Imperial Beach Hotel, situat într-o zonă extinsă, servicii comune pentru toate hotelurile. Plantații de măslini, podgorii și grădini luxuriante cu flori colorate. Regiunea Vasilikos este renumită pentru frumusețea naturală și atmosfera calmă. Vegetația luxuriantă combinată cu plajele de nisip. Coasta Vasilikos face parte din Parcul Național Marin din Zakynthos, unde țestoasele de mare isi depun ouale.


Recomandari

Teritoriu verde extins, o gamă largă de camere confortabile, restaurant, baruri, piscine, tobogane, cinema, club de sănătate, sport, acces la internet, servicii de calitate.


Descriere camere

Total 149 camere: Double Rooms (~25 mp), Family Rooms (~30-35 mp), Family Rooms SV (~30-35 mp).

Facilitati camere: aer conditionat, TV satelit, telefon, acces la internet Wi-Fi (contra cost), seif (contra cost), frigider, cabina de dus, uscator de par, balcon / terasa.

Double Room 2 paturi de o persoana.

Family Room Hol cu 2 paturi de o persoană și dormitor separat cu 2 paturi de o persoană (combinate) sau o camera open plan cu 4 paturi de o persoană.
Tip de pat suplimentar - standard / pliant.

Servicii de curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.