Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropical Hotel - Chalkidiki

de la
762 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul familial situat in apropierea centrului statiunii Hanioti, de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, la 400 m de plaja cu nisip, este recomandat tinerilor si amatorilor de vacanta activa. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la 400 m de plaja cu nisip din Hanioti, bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Centrul statiunii cu magazine, restaurante si baruri este la 350 m, iar cel mai apropiat supermarket este la 180 m. Orasul Salonic este la 80 km, iar satucul pitoresc Afitos este la 19 km.

Facilitati hotel

Hotelul cu 42 de camere are receptie 24h, lift, camera pentru bagaje, bancomat, parcare, servicii medicale (la solicitare), inchiriere masini si biciclete, piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri gratuite, restaurant, baruri, acces la internet WIFI in zonele publice (contra cost), sala TV

Facilitati camere

Toate camerele hotelului au chicineta, frigider, TV, aer conditionat, fierbator electric, toaster, seif (contra cost: 2 euro/zi, se achita la receptie), baie cu dus, acces la internet WIFI (contra cost: 2 euro/zi, se achita la receptie). Camerele duble au 21 mp si capacitate maxima de 2 adulti si 1 copil. Camerele Family cu paturi supraetajate au 21 mp si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii. Camerele Superior pentru 3 persoane au 25 mp, un pat dublu si o canapea sau 3 paturi single si un pat pliant, avand capacitatea maxima de 3 adulti si 1 copil. Camerele Sperior pentru 4 persoane au 25 mp, au 2 paturi single si 2 paturi suprapuse si capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (08:00-09:30) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurantul principal. Hotelul are un bar principal si un bar la piscina.