Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Skentos Studio

de la
510  370 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Skentos este un studio primitor, care ne intampina cu o piscina cocheta. Este situat la aroximativ 800m de plaja cu nisip din Kriopigi iar privelistea avuta de aici spre golful Kassandra, este cu adevarat minunata. Se ofera transfer gratuit la plaja din ora in ora.

Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare?
✓ Asigura locuri de parcare
✓ Camere spatioase si luminoase
✓ Piscina si snack bar

Descriere:

Studio Skentos ofera o priveliste minunata spre golful Kassandra, fiind considerat o oaza de relaxare si foarte apreciata de turistii straini.

Localizare:

Skentos este situat in partea centrala a statiunii, in zona de deal,  la aproximativ 800m de plaja publica din Kriopigi (amenajata cu umbrele si sezlonguri ce pot fi folosite contra cost). Se coboara spre plaja iar intoarcerea la hotel este putin dificila deoarece drumul este in rampa.

Facilități studio:

Studio Skentos pune la dispozitia turistilor curte exteriora si o piscina cocheta cu sezlonguri si umbrele pentru turisti.

Facilități camere:

Camerele de la Skentos sunt frumos amenajate si sunt dotate cu chicineta utilata (plita, frigider, vesela), TV, grup sanitar cu dus, balcon, AC inclus. 

INFO UTILE

Studio
Studioul reprezinta unitatea de cazare formata din camere duble, triple si/sau cvadruple, care ofera baie proprie si chicineta utilata pentru prepararea micului dejun sau a diverse gustari (exista exceptii unde chicineta este pozitionata in afara camerei). Camerele studiourilor sunt, de regula, mai spatioase fata de cele ale unitatilor de cazare standard.

Self-catering (Autogospodarire) / Room-Only (doar cazare)
Studioul/vila nu asigura mesele, insa au in dotare chicineta utilata cu minimul necesar si ofera posibilitatea de a va prepara diferite gustari/ceai/cafea. Unitatile care functioneaza in regim de self-catering, nu asigura curatenia pe durata sejurului, ci doar la sosire si la plecare (exceptie facand unitatile de cazare unde este specificat altceva), nu se dau prosoape / cosumabile (sapun, hartie igienica, saci de gunoi, detergent de vase etc.).

Chicineta
Bucatarie de mici dimensiuni, utilata cu minimul necesar: chiuveta, plita (cu maxim 2 ochiuri), frigider/racitor (frigider de dimensiuni mici fara congelator), tacamuri, pahare/cani, oala/ibric. Chicineta NU se poate folosi pentru prepararea mancarurilor gatite, aceasta este exclusiv pentru a prepara ceva mai rapid (ceai/cafea, supe instant, legume, paste) in niciun caz pentru prajeli sau pentru a face mancare care necesita mult timp de preparare si al carei miros poate deranja ceilalti turisti aflati in unitatea de cazare. Folosirea chicinetei pentru prajeli (peste, carne etc.) este strict INTERZISA si orice abatere de la aceasta regula poate fi penalizata de proprietarul unitatii de cazare. Unele unitati de cazare asigura bucatarie exterioara.

Clasificare unitate de cazare
Reprezinta o diferentiere din punct de vedere al calitatii serviciilor si facilitatilor oferite. Unitatile de cazare sunt clasificate in functie de legislatia tarii in care se afla. In Grecia, studiourile/vilele sunt clasificate in chei, iar hotelurile si aparthotelurile in stele. Numarul de stele/chei, difera in functie de fiecare unitate de cazare. Unitatile de cazare EXCLUSIV Hello Holidays sunt vizitate si verificate de personalul agentiei iar clasificarea acestora este confirmata de agentie in functie de serviciile si facilitatile oferite de acestea, fiind semnalate cu simbolul “SOARE”.

*Economy Rooms (in cazul ofertelor cu acest tip de camera)
Economy / Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) - sunt camere limitate ca numar, au perioade de vanzare diferite si beneficiaza de reduceri speciale. Ele ofera aceleasi conditii de cazare ca restul camerelor din oferta, doar ca, in unele situatii pot aparea anumite inconveniente cum ar fi: pozitionarea in zone nefavorabile (de exemplu: cladiri anexe, parter, pe colt, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fara balcon sau pot avea vederea obstructionata.

Facilitati

Parcare
Bar
WI-FI gratuit
Internet wireless
Grădină
Aer condiționat
Piscină