Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Portes Lithos Luxury Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un hotel nou, situat pe plaja cu o gama larga de facilitati.

Descriere:

Un hotel nou, situat pe plaja cu o gama larga de facilitati.

Localizare:

Hotelul se afla in Peninsula Kassandra,  pe plaja, la 2 km de satul Nea Potidea.

Website:

https://porteslithos.gr/

Facilitati hotel:

Hotelul beneficiaza de un centru de business, minimarket, curatatorie (contra cost), internet in spatii publice - gratuit, parcare - gratuit, piscina principala cu apa dulce, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, club pentru copii (4-12ani), receptie 24h,  restaurant a la carte, restaurant principal, bar principal,  program zilnic de animatie, teren de volei, tenisa de masa, centru SPA, masaj (contra cost), sauna gratuit,. Plaja este cu nisip, prosoape de plaja, sezlonguri si umbrele de plaja - gratuit in limita disponibilitatii.  Se pot practica sporturi nautice. 

Facilităţi camere:

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV satelit, mini-frigider, telefon, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), uscător de păr, duș, set de ceai / cafea, fierbator electric, balcon / terasă mobilate. Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.