Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palladium Hotel

de la
702  618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Combinatia intre briza marii si mirosul pinilor creaza o atmosfera de compelta ralaxare si calm. In acest mediu, intre un deal acoperit de pini si plaje idilice se afla unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Halkidiki, care ofera vizitatorilor mediul perfect, prietenos si familial pentru vacanta. Cu o infrastructura moderna si ospitalitate tipic greceasca, hotelul este recomandat celor care cauta liniste si relaxare. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la 600 m de plaja cu nisip. Accesul la plaja se face printr-un pasaj subteran, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Statiunea Kriopigi cu taverne, restaurante, baruri si magazine este la cca 10 km, iar aeroportul din Salonic la cca 100 km.

Facilitati hotel

Hotelul familial are urmatoarele facilitati: receptie 24h, restaurant, bar la piscina, bar principal, piscina exterioara si jacuzzi, piscina pentru copii, teren de tenis/volei/baschet, tenis de masa, darts, diverse jocuri, facilitati pentru copii, parcare si microbus de transfer (gratuit), inchiriere de masini, biciclete si barci, acces gratuit la internet WIFI, colt cu internet (contra cost).

Facilitati camere

Toate cele 60 de camere sunt dotate cu: aer conditionat, frigider, TV satelit, telefon, seif (contra cost, se achita la fata locului), baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa, conexiune gratuita la internet, patut petru copil la solicitare, gratuit. Camera dubla Superior are 1 pat matrimonial sau 2 paturi single si un pat suplimentar si capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camera Family are un pat matrimonial si un pat single, sau 3 paturi single, si un pat suplimentar, avand capacitatea maxima de 3 adulti si 1 copil.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina in aer liber, teren de tenis/volei/baschet, sala de jocuri, biblioteca, tenis de masa, darts, inchiriere de biciclete, masini si barci, karaoke, animatie in timpul zilei si seara, seri grecesti cu dansuri si muzica traditionala.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun si cina bufet, sau all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet in restaurantul hotelului, bauturi alcoolice si non alcoolice locale la barul de la piscina.

Facilitati copii

Cei mici au la dispozitie o portiune speciala in piscina exterioara, mini club, teren de joaca, programe speciale de animatie, canale TV pentru copii, sala de joaca, carti, DVD-uri si muzica pentru copii, jocuri de societate. La solicitare si contra cost se ofera servicii de supraveghere a copilului.