Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PHILOXENIA BUNGALOWS

de la
672  616 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul hotelier este situat pe bratul Sithonia, in localitatea Psakoudia, in mijlocul unei paduri de pini, la 150 m de plaja cu nisip, reprezentand alegerea ideala pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta si sa viziteze imprejurimile. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. In afara de restaurantul principal hotelul mai are un snack bar la piscina deschis de dimneata pana seara tarziu.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, sala de jocuri, centru de scufundari pe plaja. Periodic se organizeaza seri cu muzica si dans (traditionale grecesti sau internationale).

Localizare
Hotelul format din mai multe cladiri cu un etaj se afla la 150 m de plaja din Psakoudia, pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki. Pe plaja exista un centru de scufundari, un cafe bar si o taverna traditionala, la 500 m exista un supermarket. Localitatile Moudania (Kassandra) si Nikiti (Sithonia) in care se afla cate un magazin Lidl, se afla fiecare la 20 km de hotel. Aeroportul din Salonic este la cca 50 km.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat

Locatie