Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flegra Palace (Pefkohori - Kassandra)

de la
610  531 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 10.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Ploiesti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul situat aproape de localitatea Pefkohori, unul dintre cele mai cosmopolite locuri de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, este la numai 150 m de plaja cu nisip. Atmosfera placuta combinata cu serviciile deosebite si cu ospitalitatea personalului, sunt conditiile ideale pentru o vacanta relaxanta, de neuitat.

Incepand cu 01.01.2018 este introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Drinks & Food
Micul dejun si cina bufet se servesc in restaurantul principal. Oaspetii hotelului mai au la dispozitie un restaurant a la carte, bar la piscina si snack bar, precum si posibilitatea de a servi un mic dejun matinal.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii, volei pe plaja, tenis de masa, sah in aer liber, loc de joaca pentru copii.

Localizare
Hotelul inconjurat de o gradina verde este situat la numai 150 m de plaja cu nisip. Centrul statiunii Pefkohori este la 500 m, iar statia de autobus este chiar in fata hotelului. Aeroportul din Salonic este la cca 100 km.

Facilitati

Piscină
Loc de joaca pentru copii

Locatie