Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel oferă un lounge, parcare și studiouri și apartamente cu facilități pentru gătit, baie proprie, A / C, TV, etc. Există posibilitatea de a servi mese in regim HB sau AI în hotelul Dolphin Beach din apropiere (la 150 m distanta).

Descriere:

Apartamentele Faros ofera un mediu confortabil si prietenos pentru vacantele ideala, inconjurate de paduri cu maslini si pini din statiunea Possidi. 

Localizare:

Unitatea de cazare se afla in statiunea Possidi, la 100m de plaja. Templul lui Poseidon si farul vechi se afla la aproximativ 1 km. La mai putin de 3 minute de mers pe jo se gasesc taverne si magazine. 

Facilitati hotel:

Unitatea de cazare dispune de parcare proprie gratuita si posibilitatea de a face gratar. Internet WI-FI este disponibil in zonele publice si este gratuit. 

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, chicineta complet utiliata, frigider, cana electrica, cafetiera, TV, baie, balcon. Camerele au vedere spre mare sau la gradina. 

Locatie