Rezervă-ți o vacanță Early Booking și profită de numeroase beneficii


Nu ai rezervat niciodată o vacanță Early Booking? Poate ar fi cazul să o faci. Avantajele pe care ofertele EB ți le oferă sunt nenumărate pentru tine și familia ta. Așadar, te poți bucura în concediu de un buget mai mare și scapi de stresul că nu știi unde să pleci în vacanță. 
Doar „omul gospodar își face iarna car și vara sanie”, nu-i așa? Și în privința concediului ar trebui să fie la fel. Dacă încă nu ești convins/ă că ofertele Early Booking sunt o idee nemaipomentiă, atunci vezi doar câteva dintre avantajele și beneficiile pe care ți le oferă. Iată avantajele pachetelor Early Booking:

 - costul concediului poate fi cu până la 50% mai mic
 - plata o poți face în tranșe
 - avans mic la rezervare
 - copiii călătoresc gratuit
 - taxele de aeroport sunt 0Unul dintre cele mai importante aspecte pe care e bine să le ai în considerare este că, optând pentru o ofertă Early Booking, îți asiguri concediul exact unde îți dorești, în perioada pe care o vrei, fără teama că nu vei mai găsi suficiente locuri. Nu trebuie să ai toți banii o dată și nici nu îți mai faci griji în preajma concediului că nu știi unde să pleci. Practic, e o modalitate eficientă de a-ți planifica vacanțele, beneficiind, totodată, de reduceri substanțiale. Dacă pleci cu prieteni, atunci aveți suficient timp să stabiliți o perioadă convenabilă pentru toată lumea.Alege un pachet Early Booking cât mai devreme pentru a putea să-ți alegi, fără stres, hotelul, în funcție de dorința ta: cât mai aproape de centrul stațiunii, pe plajă, tipul de mese, tipul de camere, numărul de stele (poți sta la un hotel de 4-5 stele cu aceiași bani cu care ai rezerva un hotel de 3 stele în full season) etc. Cu cât îți cumperi mai devreme un pachet EB, cu atât mai simplu va fi să îți planifici toate detaliile pentru a te bucura de un concediu perfect.

Alegând destinația din timp și, rezolvând toate aspectele importante legate de concediu (transport, cazare, masă), ai timp să planifici pe îndelete  cum vrei să îți petreci timpul liber: ce vrei să vizitezi, ce activități în aer liber sau acvatice ai vrea să experimentezi, să te documentezi cu privire la cele mai bune restaurante sau centre comerciale etc.

Dacă îți dorești cu adevărat un concediu fără griji, atunci planifică-l din timp. Alege o oferta Early Booking și garantat vacanța ta va fi una deosebită, fără stres. Vezi aici ofertele EB pentru Antalya.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte din turism, ne poți contacta la telefon 0740 29 00 33 sau pe email: rezervari@hashastravel.ro. De asemenea, ne poți urmă și pe pagina noastră de facebook.

SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare