Vacanță Antalya: descoperă una dintre minunile Turciei


Vrei să mergi în Turcia vara asta, dar nu știi în ce zonă? Vrei să vezi cel mai frumos apus de soare din viața ta? Noi avem soluția pentru tine! Alege să petreci o vacanță în Antalya, una dintre minunile Turciei. Antalya este un oraș din Turcia foarte ofertant, întrucât le oferă turiștilor multiple posibilități de petrecere a timpului liber și de distracție. Este situată la poalele munților Taurus și are ieșire la Marea Mediterană. 
În timpul primăverii, iubitorii de sporturi de iarnă pot profita să schieze pe munți, dimineața, în timp ce după-amiaza și-o pot petrece pe plajă, la malul mării. Dar, de departe, vara este sezonul cel mai iubit de cei care vin să viziteze acest minunat oraș și care caută experiențe inedite. 
O vacanță în Antalya ar fi de neconceput, dacă nu ai vizita câteva dintre locurile și obiectivele turistice cele mai interesante și importante. Vei descoperi un loc unde vechiul și noul se împletesc într-o armonie discretă, dar perfectă: clădiri istorice și arhitectură veche, alături de hoteluri și magazine de lux. Este imposibil să nu iubești această zonă. 

 

Satul pescăresc Side este un loc deosebit și datorită prezenței ruinelor care stau mărturie pentru vechile așezări romane. Dar acest loc este apreciat pentru că aici se întâlnesc muntele și marea: este contopirea a două comori ale naturii care creează un peisaj de o frumusețe nemaîntâlnită. Printre atracțiile turistice din Side, cele mai populare sunt: Templul lui Apollo (foto), Agora, Palatul Episcopal etc. 


Cetatea Termesos, construită în secolul al IV-lea, păstrează încă vii moștenirea Imperiul Roman de altă dată. Aici puteți vizita piața (agora), amfiteatrul și un mausoleu care datează din acele vremuri.


Lara Beach este una dintre cele mai faimoase plaje din Turcia, locul unde iubitorii de lux se vor simți în elementul lor. De la unități de cazare superbe, până la restaurante și magazine de designer, aici le găsiți pe toate. Desigur, plaja este superbă, impecabil amenajată și este și una dintre cele mai lungi plaje turcești. 


Acestea sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita în Antalya. Este un loc ideal pentru a fi vizitat și în luna de miere sau pur și simplu pentru o vacanță în doi, dar și în familie. Veți găsi câte o activitate perfectă pentru fiecare membru. Copiii se vor distra de minune la Aqualand Antalya, iar adulții vor profita de magazine și restaurante cu bucătărie locală, de peisaje și relaxare, de vreme propice. 

O vacanță în Antalya este, într-adevăr o investiție în voi și în calitatea vacanțelor pe care vi le oferiți. Pentru că ne dorim pentru clienții noștri o experiență unică, v-am pregătit oferte pentru Antalya cu plecare pe 28.06, care includ: bilet de avion din București, taxe de aeroport, bagaj de mână și de cală, masă conform hotelului și tipului de masă ales, transfer aeroport-hotel-aeroport. Le puteți vedea aici.
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare