Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Top cele mai frumoase plaje din Europa!



Chiar daca este considerata una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, Navagio Beach nu este o plaja nisipoasă, cum ai fi tentat sa crezi, ci are mici pietricele. Pentru a ajunge in punctul de belvedere și pentru a avea o asemenea priveliste cum este cea din poza, poti sa inchiriezi o masina, sa iei taxiul sau autobuzul, care te va lasa la aproximativ 5 km distanta, apoi va trebui sa mergi pe jos pana acolo.


  • Durdle Door Beach, Marea Britanie
Chiar daca nu poti face plaja pe tot parcursul anului din cauza vremii, poti mergi sa admiri aceasta atractie naturala, fiind formata din calcar prin eroziune.

 
Praia do Camilo este situata in sudul Portugaliei, fiind o plaja de mici dimensiuni.Pentru a ajunge la plaja, trebuie sa cobori niște scari, insa efortul pe care il faci va fi rasplatit de privelistea pe care o ai atunci cand ajungi pe plaja.

 
  • Cala Macarella, Spania 
Plaja Cala Macarella situata in sudul insulei Menorca este ascunsa intre pini, oferind turistilor o plaja albă minunata si o apa turcoaz, fiind perfecta pentru a inota, dar si a te bronza.


  • Zlatni Rat Beach, Croatia
Este situata in sudul tarii, pe coasta Croatiei, fiind una dintre cele mai frumoase si atragatoare plaje datorita formei, dar si a turcoazului care te duce cu gandul la plajele exotice din Maldive, Bali sau chiar Thailanda. De asemenea, este foate cautata si de cei pasionati de sporturin autice.