Organizare team building și avantajele lui


Managerii care își doresc angajați fericiți la locul de muncă, dornici să adere la -  și să continue prin activitatea lor -  filosofia și valorile companiei, vor căuta întodeauna modalități noi și creative de a-și răsplăti angajații, așa cum este și team buildingul.

Avantajele unui team building

Pentru angajat

Team buildingul este considerat de mulți dintre angajați un beneficiu pe care îl primesc la locul de muncă. Alături de recompensele financiare, team buildingul este ca o recompensă recreativă.

Angajatul simte că organizația pentru care lucrează depune eforturi pentru ca el să se simtă bine la locul de muncă și pentru a-i crea condiții propice de lucru.

Este o oportunitate pentru a lega prietenii cu colegii de muncă și pentru a interacționa cu toți membrii unei echipe.

Colegii vor învăța că se pot baza unii pe ceilalți, astfel va crește gradul de încredere și de colaborare în cadrul unei echipe.


 

Pentru angajator

O echipă unită înseamnă capacitate de lucru mai bună și mai mare. Nicio organizație nu poate evolua cu angajați plictisiți sau care își fac treaba fără interes.

Este o oportunitate de soluționa anumite probleme din cadrul unei echipe. Fie că este vorba de disfuncționalități în procesul de comunicare, ori de alte conflicte între membrii unei echipe, acestea se pot rezolva cu ajutorul activităților din team building.

Angajatorul are posibilitatea de a-și analiza mai bine angajații, de a le vedea potențialul și de a lua decizii în ceea ce îi privește, mult mai asumat.

Liderii unei echipe se vor evidenția foarte ușor, la fel și persoanele care sunt mai creative, ori cele care preferă o muncă repetitivă. Prin observarea tipologiei angajaților, taskurile pot fi ulterior mai bine împărțite, iar activitatea echipei va deveni mai spornică.


 

Scopul final al unui team building este de a-i face pe oameni să înțeleagă că fiecare, individual, are un potențial pe care și-l poate crește, dar că împreună cu ceilalți colegi pot deveni puternici, că pentru succesul lor și al întregii echipe, depind unii de ceilalți și trebuie să colaboreze.

De aceea, dincolo de a fi o simplă ieșire ca între colegi, unde distracția să primeze, team buildingul este înainte de toate o oportunitate de învățare, de asumare a ceea ce suntem și de conștientizare a ceea ce sunt ceilalți. Totodată, și de înțelegere a faptului că echipa este un organism complex, iar fiecare membru are o funcție important și fără de care lucrurile nu ar putea funcționa la capacitate maximă.

 Organizare team building

HH Travel & Events este o agenție care îți oferă garanția unor evenimente profesionale, puse la dispozitie de o echipă de specialiști în domeniuconsultanță de specialitate și soluții complete pentru organizarea de team buildinguri atât în țară, cât și în străinătate.

Anual, organizăm peste 100 de evenimente business. Spre deosebire de alte agenții, expertiza noastră și în domeniul turismului le oferă clienților noștri posibilități unice pentru a organiza evenimente inedite, cu un raport calitate-preț excelent. Vă punem la dispoziție toată logistica necesară și furnizăm management profesionist, de la schița de început a evenimentului, până la feedback-ul participanților.


Prin intermediul team buildingurilor organizate de noi, se încearcă educarea angajaților, prin metode non-formale și activități distractive, creșterea gradului de încredere în organizația pentru care lucrează, descoperirea potențialului fiecăruia etc.

 Dacă doriți să organizați un team building, așteptăm să completați un brief prin care să ne spuneți scopul evenimentului, locul unde ați vrea să fie organizat, precum și alte detalii pe care le considerați importante pentru organizație și angajați săi. Ne puteți contacta direct  la numarul de telefon +40787552462 sau prin e-mail la corporate@hashastravel.ro.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare