Creta, tărâmul grecesc de vis


Creta este cea mai mare insulă Grecească și a cincea ca dimensiunea în bazinul Mării Mediterane. Dar, dincolo de măreția sa, Creta este un loc iconic pentru cultura grecească, fiind leagănul civilizației și culturii minoice.  

Dacă îți dorești o vacanță care să îmbine utilul cu plăcutul, atunci cu siguranță Creta este destinația perfectă pentru tine și familia ta. Este, de asemenea, un loc ideal unde să vă petreceți luna de miere sau pur și simplu dacă vă doriți o vacanță romantică.
Noi avem multe oferte Creta, și este posibil să îți dorești să revii pentru a vedea totul. Însă îți vom propune pentru moment câteva dintre cele mai frumoase locuri, astfel încât să te bucuri de tot ceea ce are mai frumos această insulă:
 
1. Canionul Samaria este unul dintre cele mai spectaculoase din întreaga Europă. Se află în apropiere de Chania și este un loc pe care e obligatoriu să-l vizitezi. Face parte din Parcul Natural Samaria, iar acolo vei întâlni specii de animale și plante locale.

2. Chania - dacă tot am vorbit anterior despre acest oraș - este un loc superb, preferat de turiști. Te va impresiona istoria locului și îmbinarea de stiluri arhitecturale, cu influențe venețiene și otomane. În afara de frumusețea naturală și arhitecturală a orașului, vei găsi foarte multe posibilități de petrecere a timpului, taverne și restaurante cu preparate locale, dar și locuri de cazare minunate.

3. Palatul Knossos (palatul regelui Minos) este cel mai mare sit arheologic, care datează din epoca bronzului. Este un loc unic, de o frumusețe rară, mărturie a moștenirii pe care civilizația minoică a lasat-o cretanilor.

4. Agios Nikolaos este un oraș superb, situat în golful natural Merabello Bay. Aici vei găsi plaje cu nisip fin, apă cristalină și o viață culturală bogată. 

5. Dacă ajungi în Creta, ar fi păcat să ratezi pădurea de palmieri din Vai. Pădurea este de-a lungul unei plaje cu nisip fin, fiind printre cele mai căutate locuri de către turiștii care își doresc o experiență inedită, într-un cadrul natural unic, la malul Mediteranei.


Dacă Creta este detinația la care visezi în vara asta, profită de ofertele noastre. Contactează-ne la tel. office@hashastravel.ro sau pe pagina noastră de facebook, printr-un mesaj privat. Îți vom pregăti oferta ideală, pentru o vacanță așa cum ai visat.
SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare