Revelion acasă sau în străinătate? Vezi cele mai bune oferte revelion pentru 2019-2020


Nu mai sta pe gânduri și alege-ți destinația pentru Revelion 2020. Știm că anul acesta îți dorești ceva deosebit, așa încât ți-am pregătit oferte pe măsură. Singura ta preocupare este să o alegi pe cea preferată și apoi să-ți faci bagajele. 

ROMÂNIA 

Dacă nu îți dorești să pleci prea departe de casă, însă vrei o experiență deosebită față de ceilalți ani, îți propunem un sejur la malul mării. Pe lângă peisajul deosebit al mării în plină iarnă, vei avea ocazia să petreci 3 zile și 3 nopți: petrecere românească, petrecere tematică „The Great Gatbsy” – e incursiune în minunații ani 20, cu accente pariziene și parfum aristrocrat, petrecere de Sf. Vasile, tombolă cu premii supriză. Vezi oferta completă aici.


GRECIA 

Atena, superba capitală elenă, este o destinație perfectă pentru cei care își doresc un sejur mai aproape de casă, într-un loc unde istoria, cultura și tradițiile sunt respectate atât de localnici, cât și de turiști. Capitala Greciei nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea păstrând viu trecutul glorios al Greciei Antice. Dacă vă doriți un sejur unde să simțiți că faceți parte dintr-o legendă, alegeți Atena. Bucătăria cu preparatele sale extraordinare și ritmurile muzicii grecești sunt garanția unei petreceri de revelion pe care nu o veți uita niciodată. Vedeți aici și aici ofertele noastre pentru Revelion 2020 în Grecia.PORTUGALIA 

Lisabona, minunata capitală lusitană, este locul ideal pentru a petrece trecerea din an, în ritmuri de fado și samba. Pe lângă petrecerea de Revelion, ai ocazia să vizitezi, în cadrul unui tur panoramic, cele mai frumoase simboluri ale Lisabonei, să vă bucurați de savoarea unei cafele „uma bica” si a unui „pastel de nata” – desert tradițional portughez. Itinerariul complet și oferta le găsiți aici.  


TURCIA 

Istanbul - cine ar putea refuza o petrecere de revelion în inima Bizanțului? Orașul de pe două continente te așteaptă cu experiențe inedite, diametral opuse, pentru o experiență cu adevăra nemaipomenită. În timp ce partea europeană a orașului freamătă de turiști și agitație în jurul unora dintre cele mai apreciate monumete ale Turciei - Moscheea Albastră, partea asiatică a orașului îți oferă un prilej de relaxare, unde atmosfera vintage a străduțelor cu cafenele și restaurante chic te îmbie cu delicatesele turcești. Dacă îți dorești un Revelion magic, vezi oferta ISTANBUL - REVELION 2020 IN INIMA BIZANTULUI! Revelion 2020 pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom


MAROC 

Maroc este una dintre destinațiile de vis pe care ți le propunem. Localizată în Africa de Nord, Maroc este una dintre țările arabe apreciate de turiștii din întreaga lume. Cu siguranță veți rămâne impresionați de diversitatea culturală, modul de viață specific arăbesc, dar și de peisajele pitorești, bazarurile colorate, pline de negustori care vă vor îmbia cu cele mai bune și frumoase produse ale lor. Pentru Revelion, vă propunem un sejur de 8 nopți în Maroc, cu plecări începând cu data de 26 decembrie, cu compania aeriană Turkish Airlines. În pachetul pentru două persoane aveți incluse vizite la cele mai importante puncte turistice, cazarea cu demipensiune și cina festivă din noaptea de revelion. Mai multe detalii legate de sejur și prețuri puteți vedea aici


IORDANIA 

Iordania este o altă propunere inedită pe care vi-o facem pentru revelion. Un loc al contrastelor, micuța țară din Orientul Mijlociu, cu profunde rădăcini biblice, este locul unde sute de ani de istorie religiosă și culturală îi așteaptă pe toți cei care vor să trăiască o expriență paradisiacă și să vadă Petra - una dintre cele 7 minuni ale lumii. Poți vedea oferta noastră pentru revelion în Iordania și circuit la Marea Moartă, accesând link-ul de aici.


 THAILANDA 

A spus cineva Thailanda? Da, noi. Este o țară superbă, plină de exotism și pitoresc și cu siguranță orice sejur petrecut acolo îți va satisface toate așteptările. Nu ne puteam închipui o ofertă exotică pentru Revelion, fără Thailanda. Anul ăsta poți petrece Crăciunul tradițional, în sânul familiei, apoi... te poți bucura de temperaturi calde, plajă și apă cristalină, snorkeling și scufundări, dar și de vizite speciale la ferma de crocodili sau în satul elefanților. Ți-am stârnit curiozitatea, nu? Iată ofertele pentru Revelion 2020 în Thailanda: PATTAYA SI BANGKOK, Revelion 2020, pachet 10 zile, plecare din București, zbor Qatar Airways sau PHUKET SI BANGKOK, Revelion 2020, pachet 10 zile, plecare din București, zbor Qatar Airways.


EGIPT 

Țara faraonilor este oricând primitoare și o experiență care pare mereu nouă. Plină de mister, exotism și cultură specifică, Egipt este printre cele mai iubite destinații de vacanță, indiferent de perioada anului. Așadar, de Revelion, alege să treci în noul an pe tărâmul magic al legendelor și al piramidelor care păstrează secretele de mii de ani ale culturii și înțelepciunii egiptene. Anul acesta, îți propunem un sejur mai special, care include și o croazieră pe Nil, pentru ca tu să trăiești o experiență desăvârșită. Vezi programul complet pentru Revelion 2020: EGIPT - CROAZIERĂ PE NIL, Revelion 2020, pachet 12 zile, plecare din București, zbor Tarom.


Tu unde îți petreci Revelionul anul ăsta? SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare