Oferte Crăciun 2019 – cele mai frumoase destinații pentru sărbători de neuitat


În 2019 alege să-i impresionezi pe cei dragi din familie cu un cadou aparte – un sejur de Crăciun, într-o destinație magică, unde să vă bucurați împreună de sărbători. Noi ți-am pregătit câteva oferte Crăciun 2019 care cu siguranță vor fi pe placul tău și al familiei.

Top destinații de Crăciun by HH Travel

ATENA - PIAȚA DE CRĂCIUN 2019 ÎN CAPITALA MĂSLINILOR. Iată un sejur de 4 zile (3 nopți) în capitala elenă, cu plecare în data de 29 noiembrie, cursă Tarom, din București. Vizitează unul dintre orașele leagăne ale civilizației europene, dar și al ortodoxiei, într-o perioadă de bucurie creștină. Pe lângă cumpărăturile tradiționale de Crăciun, pachetul include vizite ale celor mai frumoase obiective turistice din Atena (Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Biblioteca Națională, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896 etc.), dar și o spectaculoasă croazieră de o zi în Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita opțională cu plata pe vasul de croazieră, la Mănăstirea Sfântul Nectarie și vizita la Templul Athenei, Insula Poros și renumita Insula Hydra. Vezi întreaga ofertă și programul aici.

 

LISABONA - Piața de Crăciun 2019. Un pachet turistic de 6 zile, cu plecare din București, în data de 3 decembrie, zbor cu Blue Air.  Clima sa plcăută va transforma vacanța de Crăciun din Lisabona într-o experiență minunată. Bucurați-vă de gustul unei cafele „uma bica” și de savoarea unică a prăjiturii tradiționale „pastel de nata”. Printre altele, veți vizita cele mai frumoase locuri din Lisabona, decorate de Crăciun: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo) unde este instalat un brad spectaculos din beculete si Praca Marques de Pombal, unde este organizata o piata de Craciun cu patinoar.

Sejurul în Portugalia va fi cu siguranță distractiv pentru toți membrii familiei. Vezi oferta completă și programul aici.

 

NEW YORK - CRĂCIUN MAGIC ÎN ORAȘUL ZGÂRIE-NORILOR. Plecarea are loc în data de 22 decembrie, iar sejurul durează 9 zile. Cazarea are loc la Hotel Double Tree By Hilton Fort Lee sau Hotel Holiday Inn Long Island Manhattan, în funcție de oferta aleasă, iar zborul este operat de compania Turkish Airlines. Nici nu știm dacă această minunată vacanță mai are nevoie de prezentări. Doar imaginați-vă că veți vizita cele mai îndrăgite locuri din New York, turul orașului fiind inclus în prețul sejurului. Și, apoi, ce ar însemna o călătorie la New York fără cumpărături? Stați fără grijă, pentru că aveti de unde alege și este imposibil să nu vă cumpărați ceva, mai ales când găsiți aici cei mai buni designeri și oferte pentru toate buzunarele! Programul complet și ofertele le găsiți aici și aici.

 

ISRAEL - CRĂCIUN LA IESLEA DIN BETHLEHEM. Dacă îți dorești un Crăciun autentic, să descoperi cu adevărat magia și însemnătatea acestei mari sărbători, îți propunem un sejur de 5 nopți în Israel, la ieslea din Bethlehem. Este un loc pe care trebuie să îl vizitezi măcar o dată în viață. Plecarea are lor pe 23 decembrie, cu companie aeriană Tarom. Programul include vizite în toate punctele importante ale Israelului:

Ierusalim – pe urmele Mântuitorului, Bethlehem, Câmpul Păstorilor, Muntele Tabor, Iordan - locul Botezului, Marea Moartă, Ierihon, Nazareth, Marea Galileei, Muntele Sion și Israelul modern - Tel Aviv – Orașul Primăverii și Jaffa.

Detalii complete găsești aici.

 

ISTANBUL - 1 DECEMBRIE 2019 ÎN INIMA BIZANȚULUI! Vizitează Piața de Crăciun 2019. Istanbul este însăși inima Turciei, această țară atât de plină de contraste culturale. În călătoria ta prin acest superb oraș, vei descoperi cum tradiția și noul se îmbină armonios, creând un loc magic, între două lumi atât de diferite, dar atât de la fel.

Plecarea are loc pe 29 noiembrie, sejurul este de 3 nopți, plecare din București, zbor Tarom.

Seri cu specific oriental, piețe de Crăciun, excursii, toate vor fi ingredientele perfecte ale unui city break de vis.

Programul cuprinde vizite în zona veche a orașului Istanbul:  Hipodromul, Sfânta Sofia, Sultanahmet (fără intrări incluse), dar și posibilități pentru excursii opționale: turul Insulelor printilor, turul Palatului Dolmabahce și două continente, un tur de jumătate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit în sec. al XIX-lea, Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielărie și la Bazarul Egiptean și o scurtă oprire la mormântul lui Suleyman Magnificul.

Oferta completă o puteți vedea aici.SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare