Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Unde iti petreci luna de miere?

Timp de citire: aprox. 5 minute


Luna de miere este una dintre cele mai frumoase vacante de care un cuplu poate avea parte, indiferent ca va fi intr-o destinatie exotica, într-o capitala sau chiar la munte! Este o experienta pe care nu o vei uita niciodata!

Resorturi de lux, plaje cu nisip fin, apa cristalina sau activitati nautice sunt cateva dintre lucrurile de care poti beneficia in luna de miere daca alegi sa o petreci in Maldive!


Cel mai frumos apus de soare din lume, asa cum se spune, se poate vedea din Santorini! Un sejur romantic pe aceasta minunata insula duce la cea mai frumoasa luna de miere pe care o poti avea.


Desi pare ca nu este o destinatie specifica lunii de miere, sunt o gramada de cupluri care aleg sa isi petreaca luna de miere in Antalya, destinatie in care nu trebuie sa iti faci griji pentru ce vei face acolo intrucat un hotel ales corect va oferi toate facilitaile de care cuplurile au nevoie.


Pentru cei care doresc o vacanta mai aproape de casa, Paris este destinatia ideala. Imbinarea vizitarii muzeelor, a Arcului de Triumf si a Turnului Eiffel si cazarea la un hotel cu servicii wellness, fac o luna de miere perfecta!


Plaja cu nisip fin, un albastru cat vezi cu ochii, aceastea sunt cuvintele care descriu perfect Punta Cana!


Ceea ce caracterizeaza insula Zanzibar este linistea, apa de un albastru naucitor, mancarea gustoasa si mereu proaspata.


Piscine infinite, resorturi luxuriante, oaza de relaxare, recif de corali, plaje! Prin aceste minunate lucruri este caracterizata insula Bali, oferind indragostitilor o luna de miere asa cum si-o doresc.


Inconjurata de Oceanul Indian, insula Mauritius ofera o luna de miere plina de peisaje de vis, plaje asa cum vezi numai in filme, soare, gastronomie diversificata, dar si snorkelling.


Arhipelag format din sapte insule vulcanice, pune la dispozitia indragostitilor plaje naturale cu nisip negru ceea ce da unicitate insulelor, dar si parcul acvatic Siam care este #1 in lume conform Trip Advisor.


Te poti delecta cu gastronomia italiana, peisaje exceptionale, cladiri viu-colorate, hoteluri boutique, perfecte pentru luna de miere!


Sau cum este denumit „Pamantul eternei primaveri”, aici vei gasi unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa, nisip fin, soare, surf, dar si restaurante cu stele Michelin, inclusiv hoteluri impresionante.