Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Traieste experienta safariului!

Timp de citire: aprox. 3 minute


O vacanta in care poti experimenta safari, este o vacanta reusita! Frumusetea naturii, dar si sentimentul pe care si ai atunci cand vei vedea animalele salbatice fata in fatacu tine, cu siguranta va fi unul dintre cele mai inedite lucruri pe care le poti face o data in viata!

Sri Lanka
  • Parcul National Yala este cel mai popular parc naÈ›ional in Sri Lanka datorita numarului mare de leoparzi pe care ii gasesti aici. Accesul se face cu un jeep safari, parcul fiind deschis de la 6 si pana la ora 18.


  • Parcul National Udawalawe este faimos pentru multimea de elefanti pe care o poti admira aici. Parcul este deschis de la ora 6 si pana la 18, situandu-se in sudul tarii.


  • Parcul National Wilpattu este cunoscut ca fiind cel mai frumos parc national din tara, datorita junglei dese, dar si a numeroaselor lacuri, loc in care poti observa multe animale deosebite, precum leoparzi, pauni, ursi, elefanti sau caprioare. De asemenea, este deschis de la 6 la ora 18.


Dubai
Safariul in dedert se poate face dimineata, spre seara sau pe timpul noptii. In general dureaza aproximativ 2 ore, timp in care te poii bucura de plimbari cu camila, ski pe nisip, off road pe dunele de nisip cu masina.


Tanzania
Safariul aici poate fi experimentat in mai multe feluri: intr-o masina 4x4, pe jos, safari pe barca, balon cu aer cald sau pe cal. Indiferent de modalitatea pe care o alegi, vei trai experiente unice in viata, vei afla multe informatii legate de fauna si animalele care traiesc acolo. Zimbrii, crocodili, girafe, lei sau hipopotami sunt csteva dintre animalele salbatice pe care le poti vedea intr-un safari in Tanzania.