Top destinații Revelion 2020


Petrecerea din noaptea dintre ani este una dintre cele mai așteptate evenimente ale anului și cu siguranță îți dorești să fie memorabilă. De aceea, noi ți-am pregătit din timp oferte de sejururi pentru ca tu să închei încă un an, și să-l începi pe cel nou, cum nu se poate mai bine. Pachetele pe care ți le propunem sunt perfect gândite și adaptate pentru ca singura ta grijă să fie distracția, relaxarea și bucuria de a-ți dărui ție și celor iubiți momente magice.

TOP DESTINAȚII REVELION 2020

Maroc este una dintre destinațiile de vis pe care ți le propunem. Localizată în Africa de Nord, Maroc este una dintre țările arabe apreciate de turiștii din întreaga lume. Cu siguranță veți rămâne impresionați de diversitatea culturală, modul de viață specific arăbesc, dar și de peisajele pitorești, bazarurile colorate, pline de negustori care vă vor îmbia cu cele mai bune și frumoase produse ale lor. Pentru Revelion, vă propunem un sejur de 8 nopți în Maroc, cu plecări începând cu data de 26 decembrie, cu compania aeriană Turkish Airlines. În pachetul pentru două persoane aveți incluse vizite la cele mai importante puncte turistice, cazarea cu demipensiune și cina festivă din noaptea de revelion. Mai multe detalii legate de sejur și prețuri puteți vedea aici.


Atena, superba capitală elenă, este o destinație perfectă pentru cei care își doresc un sejur mai aproape de casă, într-un loc unde istoria, cultura și tradițiile sunt respectate atât de localnici, cât și de turiști. Capitala Greciei nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea păstrând viu trecutul glorios al Greciei Antice. Dacă vă doriți un sejur unde să simțiți că faceți parte dintr-o legendă, alegeți Atena. Bucătăria cu preparatele sale extraordinare și ritmurile muzicii grecești sunt garanția unei petreceri de revelion pe care nu o veți uita niciodată.  Vedeți aici ofertele noastre pentru Revelion 2020 în Grecia:


Istanbul - cine ar putea refuza o petrecere de revelion în inima Bizanțului? Orașul de pe două continente te așteaptă cu experiențe inedite, diametral opuse, pentru o experiență cu adevăra nemaipomenită. În timp ce partea europeană a orașului freamătă de turiști și agitație în jurul unora dintre cele mai apreciate monumete ale Turciei - Moscheea Albastră, partea asiatică a orașului îți oferă un prilej de relaxare, unde atmosfera vintage a străduțelor cu cafenele și restaurante chic te îmbie cu delicatesele turcești. 


Iordania este o altă propunere inedită pe care vi-o facem pentru revelion. Un loc al contrastelor, micuța țară din Orientul Mijlociu, cu profunde rădăcini biblice, este locul unde sute de ani de istorie religiosă și culturală îi așteaptă pe toți cei care vor să trăiască o expriență paradisiacă și să vadă Petra - una dintre cele 7 minuni ale lumii. Poți vedea oferta noastră pentru revelion în Iordania și circuit la Marea Moartă, accesând link-ul de aici.


Nu în ultimul rând, vrem să vă propunem o petrecere de revelion altfel chiar la noi în țară, la malul mării. Vino să te bucuri de liniștea plajei pustii, departe de vacarmul obișnuit al orașului. Sărbătorește un Revelion cu ingrediente speciale, de la rochii cu franjuri, perle, parfum aristocrat, cabaret, până la meniuri rafinate, cu accente pariziene, specifice anilor '20 !
Oferta o găsești aici.


Tu unde ți-ai dori să petreci noul an? Dacă îți dorești și alte oferte, pachete promoționale, nu ezita să ne contactezi la tel. 0740290033 sau pe email: rezervari@hashastravel.ro.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare