5 CHALE-URI DE IARNA PE CARE CU SIGURANTA AI VREA SA LE INCERCIVacanta la chalet este un nou fel de a face turism. Prietenos, discret si sofisticat, chalet (franceza) sau chalet (engleza) inseamna o cabana luxoasa asezata intr-un loc rupt de lume, cat mai departat de civilizatie.

Mai ales acum, dupa oboseala petrecerilor zgomotoase de sarbatori, romanii cauta sejururi la chalet.

Pana de curand le gaseau predominant in Alpi, dar, in ultima vreme au aparut si in tara noastra. De la un an la altul sunt tot mai multe chalet-uri care ofera atat luxul hotelului de cinci stele, cat si izolarea cabanei de munte.

Când este frig, vrei doar să lenevesti în fața șemineului și să te bucuri de un pahar de vin sau de o ciocolată fierbinte... Dar poate fi și mai bine. Imaginează-ți că stai în aceste cabane uimitoare de iarnă. Află unde le poți rezerva (office@hashastravel.ro)!

Chalet Zermat Peak, Switserland
Primul, este acest chalet uimitor, in care pot dormi până la 10 -12 persoane și care are un personal complet de catering (cu un bucătar personal), o cadă cu hidromasaj mare și desigur un șemineu. Această cabană de lux, situată la doar câteva minute de centrul Zermatt, se bucură de vederi panoramice impresionante peste întregul sat și catre lanțurile muntoase. Dacă alegi un sejur aici, vei fi întâmpinat cu șampanie și vei primi un laptop pe care să-l folosești pe durata sederii daca ai nevoie.
www.mountainexposure.com

ski-resortes10
Zermatt Peak chalets
Source:mountainexposure.com

2. W Snowtop Court, Heber City UT, USA
Această suprafață de 14.000 mp. - spațiul interior de locuit, include 8 dormitoare și 10 băi (fiecare dormitor are o baie privată) Acest loc este uimitor! E ca și cum ai deține o stațiune de schi privată, doar pentru tine și toți prietenii tăi. Fiecare cameră are vederi spectaculoase, iar casa este proiectată și construită cu materiale naturale.
www.skihomesinutah.com

11503984_1
11503984_14
Source: skihomesinutah.com

3. Lake Placid Lodge NY, USA
Dacă vrei să te îndepărtezi de agitatia orașului și să te relaxezi, atunci aici ar trebui să mergi. Puteți găsi această cabană uimitoare nu departe de New York, cu vedere la Lacul Placid. Sigur uitați complet de stresul pe care îl aveati. Fiecare cameră are șemineu cu lemne, pridvoare private și interior tradițional care se potrivește perfect împrejurimilor. Terenul are mai multe cabane de iarnă pentru a alege. Mari, mici, confortabile și pentru familii. De asemenea, puteți servi preparate foarte gustoase aici și iarna puteți patina pe gheața sau puteți merge la pescuit la copca.
www.lakeplacidlodge.com

thumbgallery-02
4663661430_6d8e9b1b93_z
Source: lakeplacidlodge.com

4. Wrangell St. Elias National Park Lodge, Alaska
Votat ca unul dintre cele mai bune locuri de cazare în Alaska, această cabana este înconjurată de cele mai uimitoare parcuri de natură și animale sălbatice. Este o adevarata experiența de cazare pentru tine daca esti o persoana aventuroasa. Pentru a ajunge aici, trebuie să călătoriți cu un avion mic și nu este o destinație ușoară pentru a rezerva. Acest lucru trebuie bine planificat, ar noi, echipa HH Travel va putem ajuta. Cu siguranta veti avea cea mai bună experiență în sălbăticie.
www.ultimathulelodge.com

IMG_9192_gallery
2014_06.04316_gallery
Source: ultimathulelodge.com

5. Courchevel, Alpii Francezi 
Courchevel 1850 are reputația de a fi cea mai bună stațiune de schi din lume. Pârtiile imaculate, schiul excelent interconectat pe vaste zone de schi 3 Valle, în mijlocul peisajului frumos și al schiului de treeline sunt doar câteva dintre caracteristicile sale. Adăugați la aceasta o gamă uluitoare de cabane de schi de lux, baruri, restaurante, boutique cochete și locuri de noapte și nu este de mirare că Courchevel este atât de apreciat.

courchevel chalet
courchevel chalet
Source: http://theaddressmagazine.com


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare