Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rin Grand Hotel

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

RIN GRAND HOTEL **** este amplasat in partea sudica a Bucurestiului,la 8 minute de Piata Unirii- Kilometrul 0 si de centrul comercial si istoric al orasului. Clasificat la 4 stele cu o arhitectura moderna si o investitie de 60 milioane euro, hotelul pune la dispozitia oaspetilor incepand cu luna octombrie 2007. 620 de camere si 23 apartamente, si din martie 2008 1459 de camere caracterizate de un design modern cu detalii ambientale unice.
RIN GRAND HOTEL cu o suprafata totala de 115 000 mp construiti, structurata pe 2 niveluri subterane, parter si 15 niveluri supraterane, ofera o gama completa de servicii de inalta calitate pentru calatoriile de afaceri, precum si pentru organizarea de evenimente locale si internationale, intr-o atmosfera cosmopolita si deopotriva relaxanta si calduroasa.


La RIN GRAND HOTEL**** puteti beneficia de:


· 1459 de camere si apartamente de lux


· Centru de Conferinta cu 36 de sali


· 3 restaurante cu specific si snack-bar


· 3 baruri


· SPA, Centru Fitness, piscina


· Cazino


· Centru Comercial


· Heliport


Alte servicii suplimentare, ce vin in intampinarea necesitatilor turistilor cazati la RIN GRAND HOTEL : parcare exterioara, cat si in garaj supraetajat - capacitate 1000 locuri, spalatorie si curatatorie, fax, concierge, acces internet, televiziune prin cablu, linie telefonica internationala, room service, minibar si aer conditionat, safe, Pay TV, VOD. Cartile de credit acceptate sunt toate tipurile de card Visa, Master Card si American Express.


Cele trei restaurante cu specific va invita intr-un cadru ultramodern si elegant , sa serviti din creatiile culinare ale maestrilor bucatari. Cel mai mare restaurant are o capacitate de 600 persoane si este situat la parterul hotelului. RIN GRAND HOTEL dispune de 3 baruri.


Centrul de Conferinta, format din 36 de sali cu o capacitate de: 18, 50, 80, 100, 200 si 1000 de locuri, ofera dotari tehnice moderne si complete, intr-o atmosfera propice atat intalnirilor de afaceri, pregatirilor profesionale, cat si altor activitati specifice. Cea mai impotanta sala de conferinte, cu o suprafata totala de 1200 mp, este deschisa marilor evenimente incepand cu 8 noiembrie 2007.Centrul Comercial, Shopping Gallery, este situat la parterul Hotelului Rin Grand si are alocata o suprafata totala de 1500 mp, avand 27 de spatii comerciale. Compartimentarea poate fi dezvoltata intre 23 mp si 200 mp, cu posibilitate de comasare.

Deschiderea acestui centru comercial se va face in aprilie 2008.Domenii: imbracaminte, banci, rent-a-car, telefonie mobila, bauturi fine, tabac, vinuri, presa, suveniruri, centru de infrumusetare, bijuterii, parfumerie, delicatese, farmacie, optica, suveniruri, decoratiuni, etc.