Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Litoral ROMANIA

Ofertele pentru litoralul Romanesc de la HH Travel sunt minunate! Va propunem sejururi sau mini vacante in cele 12 statiuni de pe litoralul Marii Negre din Romania. Ofertele pentru litoral sunt ideale pentru famillii cu copii dar si pentru turistii individuali. Acestea contin cazare si servicii de masa la preturi relativ ieftine, ideale pentru orice buget de vacanta si va propun hoteluri, vile si pensiuni de toate categ...

Citeste mai mult

Litoral ROMANIA

Ofertele pentru litoralul Romanesc de la HH Travel sunt minunate! Va propunem sejururi sau mini vacante in cele 12 statiuni de pe litoralul Marii Negre din Romania. Ofertele pentru litoral sunt ideale pentru famillii cu copii dar si pentru turistii individuali. Acestea contin cazare si servicii de masa la preturi relativ ieftine, ideale pentru orice buget de vacanta si va propun hoteluri, vile si pensiuni de toate categoriile din binecunoscutele statiuni de la Marea Neagra. 
Aici veti gasi si foarte multe optiuni de agrement si distractie, plaja fina, salinitatea scazuta a marii dar si calitatea serviciilor din spatiile de cazare. Toate sunt motive serioase pentru care o vacanta la plaja pe malul marii in lunile de vara este cel mai comfortabil mod de a petrece concediul. 
In statiuni precum Mamaia, Eforie, Neptun, Costinesti sau Vama Veche, ideale pentru iubitorii de mare si distractie, ofertele de litoral pot fi rezervate on line sau telefonic, la preturi mici prin ofertele speciale inscrieri timpurii (earlybooking) inca de la sfarsitul iernii si sunt cel mai convenabil mod de a rezerva un sejur sau o mini vacanta de weekend in plin sezon estival. In afara sezonului estival puteti rezerva ofertele Litoralul pentru Toti care va propun sejururi de 6 nopti cu cazare si servicii de masa la preturi mici in statiunile de pe litoralul Romanesc.