Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROWN SUITES

   Kamari Monolithos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8,8 Booking.com Crown Suites complet renovat si modernizat, se afla chiar sub faleza stancoasa a anticei Thira si oferă o vedere panoramică unica. Distante: plaja cu nisip negru 300 m, aeroport 5km, capitala Thira (Fira) 8km, portul Athinios 10km. Va recomandam sa va rezervati din timp vacanta - hotelul dispune de numai 35 camere!Localizare:
Sub faleza stancoasa a anticei Thira cu vedere panoramică unică asupra Marii Egee și a statiunii Kamari. Distante: plaja publica - 300m, Aeroportul International - 5km, capitala Thira (Fira) - 8km, portul Athinios - 10km, statie de autobuz - 100m, taverne, restaurante, supermarket - 100m. Promenada plina de viata cu taverne, supermarket si restaurante se afla la 100m distanta de hotel. Arhitectura hotelului combina frumusetea liniilor albe clare cu relaxarea spatiilor deschise oferind o atmosferă liniștită de eleganta si lux rafinat. Un mix de facilități moderne cu filozofia traditionalei ospitalitatii cicladice.

Website:
www.crownsuites.gr